Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Næstved Bio...

Biografklub Danmark

Biografklub Danmark

Bag hver sæsons filmvalg ligger der grundige overvejelser, og Biografklub Danmark har to hovedkriterier, som filmene skal leve op til:
 
-  Det skal være kvalitetsfilm, der kommer til deres fulde ret i biografens særlige rum af mørke og intensitet.

-  De skal give dig filmglæde og gode timer i biografen.
 
Spænding, humor, gys og romantik – til halv pris.

Som medlem af Biografklub Danmark kan du se 7 kvalitetsfilm plus muligheden for en tillægspakke på 3 film, i biografen til halv pris i takt med, at de kommer op i biograferne. 

Programmet for 2016-2017 er som følger:

Biografklub Danmark 2016/2017

 

Premium pakken.

 

Florence Premiere d. 25. august 2016

Skønt og rørende komediedrama med Meryl Streep og Hugh Grant.

Den sande historie om Florence Foster Jenkins, en legendarisk berømthed fre 1940`ernes New York, der målJagter drømmen om at blive en stor operasanger. I hendes eget hoved lyder stemmen smuk og ren. For alle andre er det forfærdeligt - og hylende morsomt!

Swinger Premiere d. 22. september 2016

Sensommerens stjernespækkede komedie.

Adam befinder sig midt i livet. Han har en dejlig kone, en snart voksen søn og et fast arbejde. Men alligevel føles det bare ikke rigtig nok, og hans ungdoms optimisme og appetit på livet er efterhånden et fjern minde. Naboens græs er måske bare grønnere, lykken nok altid et andet sted.

Kvinden i toget Premiere d. 3. november 2016

Du kender ikke hende, men hun kender dig.

Kvinden i toget fortæller den fantastisk medrivende historie om Rachel Watson, der ser noget, hun ikke burde have set. Hver morgen tager Rachel Watson toget på arbejde, og hver morgen passerer hun et bestemt hus, hvor et ungt smukt par bor. Tynget af sorg over sin egen skilsmisse begynder Rachel at fantasere om det unge par og deres perfekte liv.

Toni Erdmann Premiere d. 1. december 2016

Årets-sensation: Et hylende morsomt og gribende familiedrama.
I Cannes grinte publikum, så tårerne trillede, mens kritikerne tildelte "Toni Erdmann" det højste stjernesnit, der nogensiden er givet på festivalen. Den tyske karriekvinde Ines (Sandra Huller) arbejder på et outsourcing-projekt i Bukarest, da hendes far dukker uanmeldt op.
 

Dræberne fra Nibe Premiere d. 12. januar 2017

Det er dyrt at blive skilt men der findes en billgere løsning.

Et stjerneparade af danske skuespillere som Ulrich Thomse, Nicolas Bro, Mia Lyhne og Lene Maria Christensen fører an i Ole Bornedals nye forrygende danske komedie om parforholdets grumme bagside. De to håndværker-venner Ib og Edward er kørt sur i deres livløse ægteskaber og leger med tanken om at leve det søde liv for de sorte penge, de har gemt.


Kærligheden kender ingen grænser Premiere d. 9. marts 2017

Den største kærlighedshistorie du aldrig har hørt om.

Kærligheden kender ingen grænser er den sande og gribende historie om to menneskers ubrydelige kærlighed, som forandrede en hel nation. I 1947 forelsker kongen af Botswana, Serets Khama, sig i den britiske kontorassistent Ruth Williams. Deres ægteskab møder modstand - ikke kun fra deres respektive familier - men også fra de britiske og sydaafrikanske regeringer.

Du forsvinder Premiere d. 20 april 2017

Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas i gribende familiedrama om hjernens magt.

Mia er gift med den karismatiskebskoleleder Frederik. da han får konstateret en hjernesvulst og dernæst bliver anholdt og sigtet for bedrageri i millionklassen, udfordres Mias billede af ham. Hun må - med hjælp fra advokat Bernard - finde svar på om Frederik var skyldig i sine egen handlinger, eller om det var svulsten, der påvirkede hans beslutninger.

3 Ting Premiere d. 18. maj 2017

Intenst og velspillet dansk drama med Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen.

I dette nervepirrende drama spiller Nikolaj Coster-Waldau den højtbegavede sprængstofekspert, Mikael, der har stjålet 60 millioner kroner sammen med en gruppe serbiske kriminelle. I sidste time prøver han aat redde sit liv og skabe en fremtid ved at gå ind i et vidnebeskyttelsesprogram.


Den bedste mand Premiere d. 15. juni 2017

Alle sagde det var slut. Men han var kun lige begyndt.

Den bedste mand fortæller den gribende og underholdende historie om den legendariske danske bokser Jørgen "Gamle" Hansen og hans kone Hanne. Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970`erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for af gå i ringen , hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie.

Tulipanfeber Premiere d. 13. juli 2017

Oscarvinder Alicia Vikander fra "Den danske pige" er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench.

Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoot (Christoph Waltz) hyrer en ung mand til at male er portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham.